Про перші підсумки рейду «Урок»

Дата: 29.09.2021 16:54
Кількість переглядів: 353

         Служба у справах дітей Чаплинської селищної ради інформує, що в ході реалізації Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок», що триває з 01 вересня по 15 жовтня 2021 року, на території Чаплинської селищної територіальної громади вживаються заходи з повернення до навчання дітей шкільного віку, які не приступили до занять в загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах.

         Від зацікавлених структур до служби у справах дітей надійшла інформація про десятьох неповнолітніх, які не були охоплені навчанням, з них: п’ятеро – із загальноосвітніх навчальних закладів, п’ятеро – із Чаплинського професійного аграрного ліцею. З метою вжиття заходів з повернення дітей до навчання службою у справах дітей Чаплинської селищної ради спільно з працівниками відділення  поліції № 3 Каховського РВП ГУНП в Херсонській області, фахівцями соціальної роботи КУ «Центр соціальних послуг» Чаплинської селищної ради та старостами старостинських округів здійснено чотири виїзди до населених пунктів громади (смт Чаплинка, с. Балтазарівка, с. Преображенка, с. Червона Поляна). За результатами проведеної роботи до навчання повернуто семеро здобувачів освіти, один неповнолітній не приступив до навчання, оскільки працевлаштувався, щодо інших двох –  відповідна робота триває.

         Служба у справах дітей вкотре наголошує, що всі діти шкільного віку повинні бути охоплені навчанням та здобути повну загальну середню освіту, крім виняткових випадків, передбачених законодавством. Відповідальність за порушення права дитини на освіту несуть особисто батьки або законні представники дитини згідно Кодексу України про адміністративні правопорушення.

        

 

Служба у справах дітей Чаплинської

селищної ради Херсонської області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано