5 сільських бібліотек-філій Чаплинської громади отримали комп’ютерне оснащення

Дата: 28.07.2021 08:21
Кількість переглядів: 1275

         26 липня 2021 року в обласній науковій універсальній бібліотеці імені Олеся Гончара відбулася значна подія для бібліотечної спільноти територіальних громад області. Бібліотеки Херсонщини отримали 200 комп’ютерів, які будуть встановлені в сільських бібліотеках. Завдяки  цьому жителі сіл зможуть підвищити рівень своїх  цифрових навичок, користуватися послугами державних та приватних сервісів та матимуть вільний доступ до Інтернету.

       Це частина масштабного національного проєкту Міністерства цифрової трансформації України «Дія. Цифрова освіта» з передачі 5000 комп’ютерів бібліотекам всієї України, що має на меті перетворити бібліотеки на сучасні хаби цифрової освіти.

       Херсонщина – десята область, яка отримала сьогодні комп’ютерну техніку від БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ФАВБЕТ», а також за сприяння Офісу Президента України, Української бібліотечної асоціації «УБА» та обласних відділень УБА.

        Комунальний заклад Чаплинської селищної ради «Чаплинська центральна бібліотека» отримав 6 таких комп’ютерних  комплектів, які надійдуть до сільських бібліотек-філій, а саме в Першокостянтинівську, Скадовську, Магдалинівську,Червонополянську, Кучерявоволодимирівську, Балтазарівську.

        Це покращить роботу сільських бібліотек по обслуговуванню користувачів та збільшить  кількість відвідувачів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано