У населених пунктах Чаплинської територіальної громади відзначили 25-ту річницю Конституції України та День молоді

Дата: 28.06.2021 13:54
Кількість переглядів: 701

         28 червня цього року Україна відзначає 25-ту річницю Конституції України - головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян.  День Конституції – визначне свято для нашої країни.

         Населені пункти Чаплинської територіальної громади долучилися до святкування 25-ї річниці Конституції України та Дня молоді.

         У Магдалинівському сільському Будинку культури святковий концерт розпочався з віддання  поваги данини символам держави. Всі присутні в залі заспівати разом з усією країною найкращу в світі для кожного справжнього українця пісню - Гімн України.  Староста Магдалинівського старостату привітала всіх зі святом.  До зали запросили випускників 2021 року для урочитого вручення свідоцтва про базову загальну середню освіту. Випускники теплими словами згадували своїх перших вчителів, які дев’ять років тому повели їх за собою у чарівний світ знань, такий складний і незвіданий. Звучали слова подяки всім учителям, батькам. Програма концерту була цікавою і різноплановою. Своїм виступом зачарували вихованці дитсадочка, які виконали танок «Дивна квітка» та «Ми щасливі діти» і  привітали випускників піснею «Летять пташенята». Олександра Білоус виконала пісню «Я горда тим, що українка», ансамбль «Співаночки» вітали піснею «Чомучки». Порадував всіх присутніх виступ хлопців піснею «Україна». Свої пісні дарували вокальні ансамблі «Тавричанка» - «Посміхалися», «Слава Україні», «Забавні молодички» - «Бузок», «Покохала дідуся». У виконані тріо прозвучали пісні «Солодкі сльози», «Ой не сваріться ж моя мамо». Ліля Міщенко привітала всіх піснею «Вертаюсь додому». Хореографічний колектив «Тодес» виконав танець «Грай музико, грай» . Гості свята отримали масу позитивних емоцій та вражень, відчули гордість за свою державу та зарядилися енергією молодості й бадьорості.

         У Червонополянському  сільському Будинку культури відбувся святковий концерт за участю творчих колективів села.  В концертній програмі були задіяні дорослий ансамбль «Поляночка» і дитячий ансамбль «Барвінок». Староста сіл Червона Поляна та Новий Гай Кардаш С.С. звернулася до присутніх на святковому дійстві зі словами привітання та відзначила подяками наших меценатів та майстринь. А також привітали наших імениників які народилися саме в цей день. Лунало багато веселих пісень. Глядачі були задоволені. І залюбки аплодували нашим артистам.

Працівниками Першокостянтинівського сільського Будинку культури організовано та проведено святкову концертну програму. На заході були присутні військовослужбовці, що дислокуються на території населеного пункту. Захід завершився святковою молодіжною дискотекою.

У приміщенні Балтазарівського сільського Будинку культури односельчани зібрались на урочистий захід до Дня Конституції України. Під час заходу  звучали привітання, пісні, пов’язані з цим святом. Кожен виступ був особливим та ретельно підготованим. Переважало виконання пісень таких як: «Черешня-черешенька», «Завітай в Україну», «Я  - українець», «Льон-льонок», «Мир над Україною» та багато інших. На святі виступали і сольні виконавці Олег Чорний, Юлія Завгородня, Євгенія Стромецька, Борис Кравцов, Володимир Капітан, Вікторія Бородіна.  На завершення свята майстриня художнього читання Гуменюк Єлизавета декламувала вірш В. Сосюри «Любіть Україну». Ввечері для сільської молоді розпочалась святкова дискотека.

Нехай це свято додасть сил для реалізації всього задуманого, досягнення миру та злагоди,  серця хай завжди повняться гордістю та любов’ю до країни, яка нас згуртувала.

Хай доля у всіх буде щасливою, а зміни на краще стануть реаліями сьогодення!

Міцного здоров’я всім, щастя, натхненної праці та успіхів для зміцнення нашої держави! з Днем Конституції України!

Фото без опису

        

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано