ЧАПЛИНСЬКІ ЗІРКИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У РІЗДВЯНИХ ЗАХОДАХ КРАЇНИ

Дата: 10.02.2021 13:35
Кількість переглядів: 386

З метою розвитку українського аматорського мистецтва, відтворення, популяризації та збереження народних звичаїв, свят, традицій та обрядів вокальний ансамбль комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» «Степова ліра» (кер. А. Павлюк), протягом січня 2021 року взяв участь у відкритому онлайн фестивалі-конкурсі вертепів та обрядових композицій «Різдвяна зірка» та отримав Диплом учасника. Засновниками фестивалю-конкурсу є Софіївська селищна рада, Софіівського району, Дніпропетровської області.

Також протягом січня 2021 року вокальний ансамбль «Степова ліра» (кер. А. Павлюк) комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» та талановита вокалістка, починаюча співачка, вихованка дитячого вокального гуртка «Веселі нотки» Вікторія Шевченко (кер.К.Іноземцева) комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» взяли участь у ХVI Всеукраїнському онлайн фестивалі Різдвяних пісне співів. Засновником та організатором якого є настоятель та актив студентського-викладацького храму преп..Федора острозького Національного університету «Острозька академія» м.Острог, Рівненської області. Виконавці нагороджені дипломами за участь.

Для кожного вокаліста вкрай важливо мати оцінку, мати слухача та вірити у свої сили. Саме конкурси дають потужний поштовх до майбутніх здобутків та досягнень виконавців. Участь в таких авторитетних конкурсах-фестивалях – це знакова подія на шляху кожного виконавця.

Шановні учасники, дякуємо вам за збереження і розвиток різдвяних традицій нашого краю та України, посилення ролі народної творчості у формуванні світогляду та смаків молодого покоління та суспільства загалом. Бажаємо кожному з вас натхнення, міцного здоров’я та високих результатів!

Інна Литвинова

методист КЗ «Чаплинський

культурно-мистецький Центр»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано