Переможці – «Кришталева мрія»

Дата: 10.02.2021 10:35
Кількість переглядів: 325

         01 лютого 2021 року у м.Київ відбувся дистанційний міжнародний конкурс-фестиваль мистецтв молодих виконавців «Кришталева мрія».

         Конкурс-фестиваль проводився у номінаціях: хореографічне мистецтво, вокальне мистецтво, театральне мистецтво, інструментальне мистецтво, оригінальний жанр, фольклорне мистецтво, модельне мистецтво, художня творчість та прикладне мистецтво.

         Чаплинську територіальну громаду від комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» представляли наші юні зірочки та починаючі співаки вихованці вокального гуртка «Веселі нотки» Дар’я Смірнова, Софія Смірнова та Назар Іноземцев. Талановиті учасники представили конкурсні номери у намінації вокальне мистецтво, естрадний спів.

Дар’я Смірнова виконала пісню «Чому я щаслива» у четвертій віковій категорії та була нагороджена Дипломом ІІ ступеня, Софія Смірнова порадувала виконанням вокальної композиції «Україночка» у третій віковій категорії  та отримала Диплом І ступеня, Назар Іноземцев виконав пісню «Я малюю» у п’ятій віковій категорії та був нагороджений Дипломом ІІ ступеня. Переможці отримали Дипломи та пам’ятні медалі.

Також організатори дистанційного міжнародного конкурсу-фестивалю мистецтв молодих виконавців «Кришталева мрія» відзначили Подякою керівника юних співаків Крістіну Іноземцеву за вагомий внесок у розвиток дитячої творчості.

Ми щиро вітаємо наших юних виконавців з перемогою в конкурсі і від душі бажаємо бадьорого настрою і справжньої гордості за те, що все вийшло і перемога у ваших руках. Бажаємо також  хвацько та гарно перемагати у будь-якому життєвому бою, також старанно і гідно йти до вершин своїх успіхів, до своїх мрій. Удачі, підтримки рідних і друзів, оптимізму і внутрішньої впевненості.

 

                                                                          Інна Литвинова

                                                                          методист КЗ «Чаплинський

                                                                          культурно-мистецький Центр»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано