“Детальний план території під індивідуальну забудову вул.Партизанської в селі Червоний Яр Чаплинського району Херсонської області”.

Дата: 02.04.2020 10:14
Кількість переглядів: 583

ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні

Назва містобудівної документації:“Детальний план території під індивідуальну забудову вул.Партизанської в селі Червоний Яр Чаплинського району Херсонської області”.

Мета розробки містобудівної документації: - визначення вільних  земельних ділянок з визначенням функціонального призначення ( зі змінами цільового призначення).

Період проведення громадських слухань: з 02 квітня 2020 року по 04 травня 2020 року.

Підстава для розроблення містобудівної документації: Рішення №302 від 20 квітня 2018 грудня шістнадцятої сесії VII скликання Чаплинської  селищної ради Чаплинського району Херсонської області. 

Замовник містобудівної документації: Чаплинська селищна рада Чаплинського  району Херсонської області.

Платник містобудівної документації: Оплата виконується відповідно до окремого договору між Співзамовником Шамілов Ф.Х.  та розробником проекту містобудівної документації.

Розробник проекту містобудівної документації: ФОП Чикиш Віталій  Олександрович.

Нормативний документ, що регулює проведення громадських слухань: Постанова Кабінету Міністрів України “Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні” від 25 травня 2011 року № 555, стаття 21 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”.

Інформацію про місце і строки ознайомлення з проектом містобудівної документації:

            З матеріалами проекту містобудівної документації у паперовому вигляді можна ознайомитися у головного архітектора Чаплинської селищної ради за адресою:               вул. Паркова,40, смт Чаплинка, приміщення селищної ради.

Ознайомитись  з містобудівною документацією протягом періоду проведення громадських слухань можна на сайті Чаплинської селищної ради в підрозділі “Генеральні плани” розділу “Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, комунального майна, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту” (chap.arhitectura@gmail.com).       

 

Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій:

пропозиції та зауваження подавати на  електронну адресу відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, комунального майна, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту Чаплинської селищної ради  (chap.arhitectura@gmail.com)        з 02 квітня 2020 року по 04 травня 2020 року.

Пропозиції  подані особами  після встановленого  строку, залишаються без розгляду.

Пропозиції приймаються: у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції до проекту  містобудівної документації мають право подавати:

  • повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
  • юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
  • власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;
  • представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
  • народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

            Дата проведення громадських слухань проекту містобудівної документації:  “Детальний план території під індивідуальну забудову вул.Партизанської в селі Червоний Яр Чаплинського району Херсонської області” відбудуться 05 травня 2020 року о 15.00 год. в залі засідань Чаплинської селищної ради за адресою: вул. Паркова,40, смт Чаплинка.

Відповідальний за проведення обговорення  та за організацію розгляду пропозицій: заступник селищного голови з виконавчої роботи  Поліщук В.М.

переглянути схеми

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано