Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки “Детальний план території під індивідуальну забудову вул.Партизанської в селі Червоний Яр Чаплинського району Херсонської області”

Дата: 02.04.2020 10:12
Кількість переглядів: 577

Замовник СЕО

Замовником проекту є:  Чаплинська селищна рада.

Підстава для розроблення містобудівної документації: Рішення №302 від 20 квітня 2018 грудня шістнадцятої сесії VII скликання Чаплинської  селищної ради Чаплинського району Херсонської області.

Вид та основні цілі ДДП

На основі аналізу сформованої містобудівної  ситуації та  наявної містобудівної документації проектом передбачаються основні цілі:

  • визначити можливі земельні ділянки для запланованої діяльності;
  • оцінка ступеню впливу проектованого об’єкта  на використання суміжних земельних ділянок;
  • уточнення параметрів існуючих споруд та прилеглих до них територій;
  • визначення меж зон екологічного та техногенного впливу проектованого об’єкта;
  • обґрунтування можливості розміщення об’єкта в межах позначеної території в умовах сформованої містобудівної документації.

 

Основна мета містобудівної документації – визначення меж земельної ділянки під житлово – садибну забудову, визначення впливу земельної ділянки на довкілля.

 

Прогнозовані правові наслідки розроблення містобудівної документації.

  • Орієнтовна площа земельної ділянки 0,18га, планується забудова для садибно – житлову забудову, разташована на вільній від забудови території;
  • Впорядкування плати земельного податку земельної ділянки;
  • Визначення містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.

Прогнозовані наслідки для довкілля, у тому числі для здоров’я населення.

Санітарно-захисна зона для житлової забудови відстня.

Впорядкування території: забудова впорядковує територію населеного пункту та виключає захаращення ділянки.

Ділянка розташована на нормативній відстані від охоронних зон водозабірної свердловини,очисних споруд та санітарно-захисної зони закритого кладовища.

•           Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки “Детальний план території під індивідуальну забудову вул.Партизанської в селі Червоний Яр Чаплинського району Херсонської області”  подаються  письмово або листом  до: Чаплинська селищна рада Чаплинського району Херсонської області 75200, Україна, Херсонська область, смт Чаплинка, вул. Паркова,40

Відповідальна особа: Селищний голова Фаустов О.Г.

Строк подання зауважень і пропозицій становить 15 днів, з дня публікації повідомлення в газеті та на офіційному веб-сайті Херсонській обласній державній адміністрації департаменту екології та природних ресурсів .

Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються. (відповідно до пп/5, 6 ст. 10 Закону України Про стратегічну екологічну оцінку).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано