Детальний план території , в межах вулиць Франко та Лесі Українки смт. Чаплинка, Чаплинського району Херсонської області з метою визначення земельної ділянки зони транспортної інфраструктури ТР1

Дата: 05.11.2019 10:06
Кількість переглядів: 704

Заява

про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки 

Детальний план території, в межах вулиць Франко та Лесі Українки смт. Чаплинка, Чаплинського району Херсонської області з метою визначення земельної ділянки зони транспортної інфраструктури ТР1 (площа визначається проектом), під розміщення та експлуатацію об’єктів дорожнього сервісу з подальшим викупом.

Вид та основні цілі ДДП

Детальний план території розробляється на ділянці , яка визначена генеральним планом смт. Чаплинка та проектом зонування , як ТР1 – зона транспортної інфраструктури.

Дана зона визначається для використання під транспортну інфраструктуру населеного пункту терміналів, транспортних вузлів, підприємств АЗК, СТО великих стоянок, гаражів, установ і організацій транспортного господарства, призначених для експлуатації, утримання, будівництва, ремонту, розвитку наземних та підземних будівель та інших об’єктів транспорту.

 

Основна мета містобудівної документації – визначення меж земельної ділянки під розміщення та експлуатацію об’єктів дорожного сервісу з подальшим викупом.

Проектування здійснюється з урахуванням інвестиційних намірів власника земельної ділянки .

Прогнозовані правові наслідки розроблення містобудівної документації.

  • Орієнтовна площа земельної ділянки 0,24 га, планується забудова для майданчика стоянки грузового та автомобільного транспорту, вагова з навісом, будинок охорони, КНС біологічної очистки для збору зливової води та господарсько побутової каналізації;
  • Впорядкування плати земельного податку земельної ділянки;
  • Визначення містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.

Прогнозовані наслідки для довкілля, у тому числі для здоров’я населення.

Санітарно-захисна зона для даного типу об’єкту встановлюється – 50,0м.

Впорядкування території: мощення асфальтобетоном, збирання зливової води з майданчика через бензомаслоуловлювачь з подальшою очисткою через каналізаційну станцію закритого циклу (біологічної очистки) з повторним використанням води для господарських потреб (полив майданчику та зелених насаджень).

Ділянка розташована на нормативній відстані від садибно-житлової забудови тому не впливає на повітряне довкілля.

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки «Детальний план території , в межах вулиць Франко та Лесі Українки смт. Чаплинка, Чаплинського району Херсонської області з метою визначення земельної ділянки зони транспортної інфраструктури ТР1 (площа визначається проектом), під розміщення та експлуатацію об’єктів дорожнього сервісу з подальшим викупом.»  подаються  письмово або листом  до: Чаплинська селищна рада Чаплинського району Херсонської області 75200, Україна, Херсонська область, смт Чаплинка, вул. Паркова,40

(Строк подання зауважень і пропозицій становить 15 днів, з дня публікації повідомлення в газеті та на офіційному веб-сайті Херсонській обласній державній адміністрації департаменту екології та природних ресурсів . Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються. (відповідно до пп/5, 6 ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»).

 

Відповідальна особа: Селищний голова           Фаустов О.Г.

 

 

Рішення сесії №585 «Про розроблення детального плану території»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано