Представники Чаплинської територіальної громади прийняли участь у обласному святі «Хай прийдуть до тебе три празники в гості»

Дата: 14.01.2020 13:59
Кількість переглядів: 1022

11 січня 2020 року біля головної ялинки у місті Херсоні відбулось обласне свято за народними традиціями «Хай прийдуть до тебе три празники в гості», яке сповнене колядками, щедрівками та новорічно-різдвяними вітаннями.

Організатором цього свята був Херсонський обласний Центр народної творчості.

Представники Чаплинської громади долучилися до святкувань.  Вокальний ансамбль «Степова ліра», (кер. А.Павлюк) комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр»  зачарував усіх присутніх на Площі своїм яскравим та народним співом.

Найароматнішою та найсмачнішою подією свята став ІІ Різдвяний кулінарний фестиваль «Щедра кутя - багате життя!», в якому 17 учасників презентувати різноманітну кутю та інші страви різдвяного столу.  Творчі працівники Магдалинівського та Червонополянського сільських Будинків культури Чаплинської громади також прийняли участь у фестивалі і пригощали суддів, мешканців міста кутею та іншими різдвяними стравами.

Приємно зазначити, що саме кутя, яку готували шеф-кухарі села Магдалинівка: Людмила Касьянова, Олена Чекаренко та Оксана Мельник, стала переможцем у номінації: «Вік живи вік учись!» - збереження та популяризація народних традицій. Вітаємо їх з перемогою!

Дякуємо усім, хто прийняв участь у святі за народними традиціями «Хай прийдуть до тебе три празники в гості!». Бажаємо не зупинятися на досягнутому, бажаємо завжди вірити в себе, щодня тренувати в собі бойовий дух і силу волі, завжди сміливо йти до вершин успіху і пам’ятати, що у Вас все неодмінно вийде.

Як це добре, що ми українці не забуваємо свої звичаї і традиції!

 

     Крістіна Іноземцева, 

Завідуюча сектором культурно-дозвіллєвої діяльності

КЗ Чаплинської селищної ради «Чаплинський

культурно – мистецький Центр»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано