07 листопада 2019 року селищний голова Фаустов Олексій Георгійович поділився враженнями з депутатами, начальниками відділів та бажаючими дізнатися про візит до Сполучених Штатів Америки.

Дата: 08.11.2019 14:29
Кількість переглядів: 1685

07 листопада 2019 року селищний голова Фаустов Олексій Георгійович поділився враженнями з депутатами, начальниками відділів та бажаючими дізнатися про візит до Сполучених Штатів Америки.

Програмою Добре «Децентралізація приносить кращі результати» Глобал Комьюнітіз USAID спільно з ІСМА був організований та повністю профінансований навчально - ознайомчий візит до США.

Від Чаплинської об’єднаної територіальної громади прийняли участь селищний голова Фаустов Олексій Георгійович та фахівець з управління проектами і координатор програми Добре Пуляєва Лілія. Всього прийняли участь 50 представників 25 громад 2 когорти Херсонської, Миколаївської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Тернопільської, Івано-Франківської, Харківської областей.

Селищний голова Чаплинської об’єднаної громади розповів про кращі практики місцевого самоврядування та економічного розвитку в громадах США.

         Дуже вдячні за можливість прийняти участь та отримати безцінний досвід у навчально - ознайомчому візиті Програми DOBRE "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність, що фінансується USAID за сприянням американського народу та виконується Global Communities.

Дякуємо керівництву Програми DOBRE, програмним спеціалістам, перекладачам та приймаючій стороні - "Міжнародній асоціації управління міст/округів (ICMA)".

 

Нашою делегацією зацікавився американський народ, привітно нас зустрічали. Додаємо переклад місцевої газети Френкфорту.

Українські чиновники, які приїхали з візитом цього тижня

Цього тижня двадцять п’ять представників місцевого самоврядування з України відвідують Френкфорт, щоб оглянути столицю та ознайомитись з питаннями муніципального управління в американському стилі.

Ребекка Холл, менеджер зі зв’язків з громадськістю міста Френкфорт, заявила, що група, що складається з мерів, їх заступників, керівників департаментів та інших молодих фахівців, прибула в Америку на щорічну конференцію Міжнародної асоціації з управління містами та округами (ICMA) в Нашвіллі.

“Після відвідування конференції вони здійснюють двотижневий тур по деяких містах США на шляху до Вашингтона, округ Колумбія”, сказала вона. “(Двадцять п'ять чиновників) перебувають на маршруті, який проходить через Френкфорт. В складі групи також є представники ICMA та перекладачі”.

Чиновники прибули до Френкорта у вівторок і покинуть місто у суботу.

У середу вранці група здійснила екскурсію по міській ратуші.

Міський адвокат Лаура Росс провела сесію запитань та відповідей із групою разом з іншими керівниками міського управління в палатах ратуші.

Чиновники ставили  запитання про комунальні послуги, школи та правоохоронні органи, серед інших тем. Один чиновник запитав, чим відомий Френкфорт.

Росс із захопленням відповіла, що Френкфорт та більша частина цього регіону відомі своїм бурбоном. Ця відповідь викликала посмішку на обличчях багатьох.

Протягом решти тижня, зазначає Холл, українці відвідуватимуть урядові установи та інші місця, серед яких є Капітолій, ринок фермерів та лікеро-горілчаний завод "Баффало Трейс".

З 15:30 до 17:00 в середу чиновники відвідали прийом в офісі комісії з питань туризму округу Френкфорт-Френклін, щоб дізнатися більше про туризм та економічний розвиток, серед інших тем, зазначила Робін Антенкучі, виконавча директорка з туризму.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора