Перемогли найрозумніші!

Дата: 18.10.2019 10:28
Кількість переглядів: 467

17 жовтня 2019 року, в малій залі комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський Культурно-мистецький Центр» зібралися переможці І відбіркового туру Обласного міжвідомчого інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини» з усіх сіл громади для участі у ІІ етапі Конкурсу.

21 учасник змагався за звання Переможця і майже кожен показав чудові знання природи рідного краю, його історії, літератури та визначних памяток культури. Це було видно по кількості набраних балів.

Переможцем серед 4-5 класів  стала учениця 5 класу П-Костянтинівської ЗОШ Дар’я Супрун, яка набрала найбільшу кількість балів. Серед учнів 6-7 класів переміг Тимофій Кобзар – учень 7 класу ОЗ Чаплинська спеціалізована школа І-ІІІ ст. А в категорії 8-9 класи - Валерія Циганова, учениця 8 класу Магдалинівської  філії ОЗ Чаплинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів, яка виборола перемогу у Віталія Бурачка з Балтазарівки під час додаткового змагання з перевагою лише в один бал – 41 на 40! Але змагання є змагання.

Вітаємо переможців Чаплинської громади, які візьмуть участь у фінальному змаганні, що відбудеться в листопаді у м. Херсоні! А переможе найрозумніший!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано