Розважально-інтелектуальний гурток  «Червона калина»

Дата: 04.09.2019 16:24
Кількість переглядів: 765

 

«Без верби і калини – нема України»

03 березня 2019 року у комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» за ініціативи начальника відділу культури Чаплинської селищної ради Тетяни Василівни Божко та за підтримки селищного голови Олексія Георгійовича Фаустова свою роботу розпочав розважально-інтелектуальний гурток «Червона калина» під керівництвом Люшненко Олени Іванівни. На першу зустріч того березневого дня завітало 9 чоловік. Перше знайомство, розповіді про захоплення, інтереси, погляди на життя та безцінний віковий досвід, тем для обговорення було вдосталь.

Усі учасники «золотого» віку, але такі активні, життєрадісні, творчі, веселі, а головне, люблячі це життя. Ось уже пів року кожна їх зустріч – це неймовірний настрій, який триває понад 4 години. Вони відзначають державні та релігійні свята, вітають іменинників, приймають участь у конкурсах, іграх. Кожен з них має безліч талантів: танцюють, співають, декламують вірші, гарно грають ролі у виставах. А розкрити свої таланти їм допомагає незмінний керівник, людина, яка за покликом серця обєднала цих людей і продовжує з усією душею проводити з ними час, вона їх стимул, наставник, друг – Олена Іванівна. Дякуючи цій людині, її любові до своєї справи учасники гуртка не пропускають жодної зустрічі і з нетерпінням чекають наступної.

Наразі кількість учасників сягає більше 20 чоловік. І щонеділі, вони відкладаючи усі свої справи та поганий настрій поспішають до світлої зали, де їх завжди з посмішкою зустрічає Олена Іванівна.

Хочеться побажати керівнику та учасникам гуртка міцного здоровя, невпинної енергії, любові до життя, творчої наснаги. Нехай кожна ваша зустріч проходить у веселій, теплій та дружній атмосфері. Дякуємо за ваш приклад того, якими можна бути у вашому віці.

А бажаючих приєднатися до нашого «клубу однодумців» запрошуємо щонеділі о 17.00 до Культурно-мистецького Центру.

Ірина Мілейко – фахівець відділу культури

Чаплинської селищної ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано