Представники Чаплинської громади взяли участь в обласній Великодній культурно-мистецькій акції «Писанковий сад»

Дата: 26.04.2019 10:49
Кількість переглядів: 1042

Напередодні свята Великого Воскресіння Христового        25 квітня 2019 року, за підтримки селищного голови Олексія Георгійовича Фаустова, представники Чаплинської обєднаної територіальної громади взяли участь в обласній Великодній культурно-мистецькій акції «Писанковий сад» на базі етно-культурного комплексу «Херсонська світлиця» обласного Центру народної творчості.

У рамках культурно-мистецької акції працівники комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» здійснили  прикрашання дерева на Пасхальну тематику.

Наші майстрині  Алла Шахова, Лідія Стоян та Тетяна Гніденко представили гарну виставку-продаж виробів декоративно-прикладного мистецтва.

Відкривали концертну програму виступи саме наших учасників: хореографічна композиція зразкового ансамблю танцю «Капітошка» (керівники Валентина Магдалюк, балетмейстер-постановник Юлія Біщук) КЗ «Чаплинський культурно-мистецький Центр» та сольно-вокальний виступ Крістіни Іноземцевої.

Всіх учасників було відзначено грамотами та сувенірами за участь у Великодній культурно-просвітницькій акції «Писанковий сад».

Висловлюємо подяку відділу культури Чаплинської селищної ради, майстрам декоративно-прикладного мистецтва, працівникам КЗ «Чаплинський культурно-мистецький Центр» та сільських Будинків культури громади за участь у даному заході.

Вітаємо всіх з Великоднем! Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаємо вам радості, здоров'я, добробуту і благополуччя.

 

Інна Литвинова – методист комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано