Турнір з волейболу Чаплинської  громади з нагоди відзначення Дня пам’яті воїнів-інтернаціоналістів

Дата: 18.02.2019 13:55
Кількість переглядів: 1313

З метою популяризації волейболу в Чаплинській об’єднаній територіальній громаді, пропаганди здорового способу життя, укріплення зв’язків між спортивними поколіннями та з нагоди відзначення Дня пам’яті воїнів-інтернаціоналістів, 16 лютого  2019 року, за підтримки Чаплинського селищного голови Фаустова О.Г., відбулися змагання з волейболу серед чоловічих команд Чаплинської громади.

У привітному спортивному залі комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки» проявити себе зібралися шість команд: «Таврія» (с. Магдалинівка), «Зоря»              (с. Балтазарівка) , «Сиваш» (с. Першокостянтинівка), «Поляна» (с. Червона Поляна), «Олімп» (с. Скадовка) та смт. Чаплинка.

Перед початком запеклих сутичок до присутніх звернувся Чаплинський селищний голова Олексій Фаустов, зазначивши, що змагання до 30-річчя виведення радянських військ з Афганістану – це лише початок традиційних  спортивних зустрічей серед команд Чаплинської об’єднаної територіальної громади з даного виду спорту. Олена Кулик, начальник відділу освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради, побажала гарної гри та перемоги учасникам змагань.

У результаті неперевершеної, динамічної та напруженої гри під гучні викрики вболівальників перемогу здобула команда селища Чаплинка. Друге почесне місце зайняли гравці команди «Поляна» села Червона Поляна. Третіми стали магдалинівці - команда «Таврія».

З великим задоволенням переможці та призери змагань отримали грошові премії, м’ячі, медалі та дипломи. Крім того, команда селища була нагороджена кубком та волейбольною сіткою. Відзначено також грамотами кращих гравців кожної команди. Ними стали: Добрянський Вадим (смт. Чаплинка), Шелест Іван (с. Червона Поляна), Штомпель Євген (с. Магдалинівка), Затуливітер Іван (с. Першокостянтинівка), Сафаров Юсуф (с. Балтазарівка), Абдулов Мурат (с. Скадовка).

Чаплинці були трохи швидшими, вибуховішими і технічнішими, але кожна команда учасників отримала задоволення. У цій грі було все: і хороша атмосфера, і інтрига до останньої хвилини, і емоції, що переповнювали не тільки гравців, а й вболівальників. Чотири години часу промайнули непомітно.

Дякуємо організаторам змагання. Спортсменам - вперед за новими досягненнями!

 

 

                                                       А. Фільшина,

                                                      методист комунального закладу

                                                      Чаплинської селищної ради

                                                      «Чаплинський дитячо-юнацький

                                                      клуб фізичної підготовки»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора