У Чаплинській об`єднаній територіальній громаді відбулась зустріч Молодіжної ради

Дата: 21.01.2019 13:48
Кількість переглядів: 873

18 січня 2019 року у Чаплинці відбулась зустріч Молодіжної ради, в якій взяли участь представники громадської організації «Нова генерація» Оксана Глебушкіна та Наталі Дорофеєва.

Майже рік тому, за підтримки Чаплинського селищного голови Фаустова О.Г., молодь Чаплинської територіальної громади  утворила дорадчий орган селищної ради - Молодіжну раду, до складу якої увійшла активна молодь Чаплинської ОТГ. 

Тетяна Беспалько, голова Молодіжної ради, відзвітувала перед членами ради про діяльність у 2018 році, про всі ініціативи молоді та перші проекти, в яких рада брала активну участь. Зокрема, проект "Таємний агент ОТГ", в рамках якого члени молодіжної ради моніторили якість надання послуг в громаді.

ГО «Нова генерація» протягом 2018 року, в рамках проекту "Голос громади у місцевому самоврядуванні" надавала експертну підтримку членам молодіжної ради, допомогала у плануванні та проведенні заходів.

У 2019 році також надаватимеметься підтримка у діяльності Молодіжної ради, що була утворена в Чаплинській об'єднаній територіальній громаді - партнеру Програми DOBRE.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано