У Чаплинській об»єднаній територіальній громаді відбувся «Кубок Чаплинського селищного голови»

Дата: 06.11.2018 11:28
Кількість переглядів: 1064

У Чаплинській об»єднаній територіальній громаді вже стало доброю традицією в кінці футбольного сезону влаштовувати свято футболу. Ось і цей рік не став винятком.

03 листопада 2018 року, за підтримки Чаплинського селищного голови Фаустова О.Г., відбувся щорічний «Кубок Чаплинського селищного голови».

 Кубок з футболу зібрав десять команд, які представляли різні населені пункти та громади, а саме із: Чаплинки, Асканії-Нової, Григорівки, Надеждівки, Скадовки, Балтазарівки, Червоної Поляни, Магдалинівки, Хлібодарівки та Першокостянтинівки.

На стадіоні «Освіта», де проводились змагання, було багато глядачів, селищні голови та старости сіл, які полюбляють футбол.

Команди були налаштовані на перемогу, але до фіналу дійшли не всі.

Так, у фінальній грі зустрілися дві найсильніші команди Асканії-Нової та Скадовки, яка закінчилась перемогою Асканійців 3:0.

Переможці отримали «Кубок Чаплинського селищного голови» та грошову премію. Не залишились без нагород і кращі гравці команд та активні вболівальники. Також були нагороджені старости сіл, які не стоять осторонь, а всіма своїми силами допомагають розвитку футболу в нашій громаді.

 

В.о. директора «Чаплинського

                                                    ДЮКФП»  О.О. Білий

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано