Чаплинська селищна рада 22.09.2018 року отримала вуличні спортивні тренажери у села Скадовка, Червона Поляна, Кучерявоволодимирівка в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)»

Дата: 22.09.2018 15:38
Кількість переглядів: 1171

          Стратегічними цілями селищної ради є забезпечення дозвілля, фізичного розвитку та активного відпочинку серед дітей та молоді сіл. Ігнорування цієї проблеми може призвести до бажання дітей та молоді самоусунутись від активного та здорового способу життя. Даний проект  "Вуличні спортивні тренажери у селах Скадовка, Червона Поляна, Кучерявоволодимирівка" відповідає поставленим цілям Чаплинської селищної ради та забезпечить оптимальні умови для занять спортом та розвине спортивну інфраструктуру громади.

За допомогою цього проекту Чаплинська селищна рада планує облаштувати спортивні майданчики вуличними тренажерами, які б відповідали вимогам безпеки задля належного використання та пропаганди здорового способу життя.

Спортивні майданчики будуть доступні для підростаючого покоління, школярів, молоді, громадськості в будь який час, так як будуть знаходитися в постійному доступному для всіх місці.

Обладнання отримали, залишилося для реалізації проекту громадою та владою спільно підготувати території під майданчики. На допомогу по встановленню спортивних тренажерів запрошуємо мешканців та молодь сіл.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано