Досягнення легкоатлетів Чаплинської селищної ради   у обласній Спартакіаді

Дата: 27.04.2018 13:32
Кількість переглядів: 802

Спартакіада школярів – найкращий метод демонстрації учнями знань, умінь, навичок, які вони отримують під час уроків фізичної культури у спортивних гуртках, секціях.

Так, 26 квітня команда з легкої атлетики ОЗ НВК «Чаплинська школа-гімназія», яка складається з 17 спортсменів – переможців Першості Чаплинської селищної ради з легкої атлетики за програмою Спартакіади учнів закладів загальної середньої освіти 2017-2018 навчального року, приймала участь у фінальних змаганнях обласної Спартакіади, де гідно виступили як юнаки, так і дівчата. Поряд з нами змагалися 16 команд Херсонської області.

Наполегливі тренування та праця під час навчально-тренувального процесу дали свої результати. Найбільше порадували своїми досягненнями дівчата - легкоатлетки, під керівництвом вчителя фізичної культури   ОЗ НВК «Чаплинська школа-гімназія», керівника гуртка з легкої атлетики Чаплинського ДЮКФП  Яцюк Н.А.

Пальона Марія зайняла І місце серед дівчат 2003 року народження і молодше зі штовхання ядра з результатом 9,06 м. Марія вже другий рік поспіль здобуває пальму першості з даного виду змагань. Такий показник є значним проривом у легкій атлетиці для громади. Ми пишаємося юною спортсменкою.

Вітаємо також Трюхан Оксану, яка посіла ІІІ місце серед дівчат  2001-2002 років народження  з бігу на 800 м. з результатом 3, 00,0 хв.

Учасники змагань були задоволені та отримали багато приємних вражень. Тож, займайтеся фізичною культурою та спортом у всіх їх проявах, будьте сильними, здоровими, мужніми та вправними. Так тримати!!!

 

 

                                                                                    А. Фільшина,

                                                                       методист комунального закладу

                                                                       Чаплинської селищної ради

                                                                      «Чаплинський дитячо-юнацький

                                                                       клуб фізичної підготовки»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано