Скасування візових вимог для громадян України

Дата: 12.05.2017 13:35
Кількість переглядів: 967

11 травня 2017 року Радою Міністрів Європейського Союзу ухвалено остаточне рішення про скасування візових вимог для громадян України. 

Чаплинською селищною радою та її структурними підрозділами: відділом культури, комунальним закладом «Чаплинський культурно-мистецький центр» було підготовлено та проведено заходи з відзначення вказаної знаменної події.

З вітальними словами звернулись до присутніх заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Чабан В.І., голова Чаплинської селищної ради Фаустов О.Г., голова Чаплинської районної державної адміністрації Бурейко О.А.

На даному заході були присутні громадськість, населення, працівники підприємств, установ, організацій усіх форм власності, навчальні заклади, військові 21-го окремого мотопіхотного батальйону «Сармат». 

Прапор України та Європейського союзу піднімали бійці  21-го окремого мотопіхотного батальйону «Сармат», під час підняття прозвучали Гімн України “Ще не вмерла України і Слава, і Воля” та Гімн Європейського Союзу “Ода до радості”.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано