Чаплинською громадою відзначено День скорботи і вшанування жертв війни в Україні

Дата: 22.06.2017 12:12
Кількість переглядів: 709

Чаплинською громадою відзначено

День скорботи і вшанування жертв війни в Україні

 

22 червня 2017 року у Чаплинській громаді відбулось відзначення Дня скорботи і вшанування жертв війни в Україні.

Участь у заходах взяли голова Чаплинської селищної ради Фаустов О.Г., голова Чаплинської районної державної адміністрації Бурейко О.А., голова Чаплинської районної ради Бериславський В.В., Хрестівський сільський голова Троян О., Преображенський сільський голова Артюшенко В.М., Хлібодарівський сільський голова Домбровська Т.В.

Представниками Чаплинської селищної ради, Чаплинської районної державної адміністрації, Чаплинської районної ради, ветеранської організації та громадськості взято участь у меморіальних заходах, покладанні квітів та вінків поблизу меморіалу «Загиблим воїнам – односельцям», який розміщений на площі 200-річчя Чаплинки.

На будинках та спорудах органів влади було приспущено державні прапори, обмежено проведення розважальних заходів, проведено хвилину мовчання.

У засобах масової інформації розміщено тематичні матеріали про жертовність українського народу у боротьбі проти нацизму та його визначний внесок у перемогу у Антигітлерівській коаліції.

Релігійними організаціями та церквами громади було проведено панахиди за жертвами Другої світової війни, а також молебні за захисників України.

Під час проведення заходів забезпечено організацію медичного супроводження та належного санітарно-епідеміологічного нагляду, охорона громадського порядку та дотримання правил дорожнього руху під час проведення масових заходів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора