Чаплинською громадою відзначено День місцевого самоврядування

Дата: 11.12.2017 09:59
Кількість переглядів: 848

День місцевого самоврядування це подія, що не лише яскраво підтверджує активну участь широких мас населення в управлінні державою, високу роль самоврядності як найдемократичнішої, наймасовішої форми управління в суспільстві, а й возвеличує чесну й самовіддану працю сільських, селищних, міських голів, депутатів і працівників виконавчих апаратів місцевих рад.

            З нагоди свята в урочистому заході, який відбувся 08.12.2017 року в комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Культурно-мистецький Центр», взяли участь голова Чаплинської селищної ради Фаустов Олексій Георгійович,  голова Чаплинської районної державної адміністрації  Бурейко Олександр Альбертович, голова Чаплинської районної ради Бериславський Володимир Миколайович, помічник народного депутата Федора Федоровича Негоя – Богдан Оксана Сергіївна, директор комунальної установи «Центр соціальних послуг» Ращупкіна Альона Миколаївна.

Виступаючі нагородили достойних та побажали усім працівникам органів місцевого самоврядування, депутатам рад різних рівнів і скликань міцного здоров’я, наснаги і успіхів у виконанні важливих представницьких функцій, гараздів у родинах, міцної віри і невичерпного оптимізму в утвердженні високоавторитетного і самодостатнього місцевого самоврядування в Україні.

              З нагоди Дня місцевого самоврядування відбувся святковий концерт. Гарний настрій глядачам дарували маленька Дарья Смирнова, чарівні Віта Фаустова та Крістіна Іноземцева, завзяті учасники народного ансамблю народної пісні «Натхнення» та гурту «Грація»(кер. Анатолій Павлюк), талановиті Влада Процко та Георгій Шаповаленко.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано