І знову в Чаплинській громаді чемпіон !

Дата: 27.10.2017 08:26
Кількість переглядів: 1201

Відповідно до календаря спортивних заходів з вільної боротьби на                2017 рік, 21 жовтня  в м. Берислав відбувся IХ міжобласний турнір з вільної боротьби на призи майстра спорту міжнародного класу Нечипуренко Олексія Олександровича.

У змаганнях прийняли участь більше 200 борців з різних областей України. Чаплинську об’єднану територіальну громаду представляла команда з шести спортсменів  Червонополянської філії опорного закладу навчально-виховний комплекс «Чаплинська школа-гімназія» на чолі з керівником гуртків з вільної боротьби комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки» Ф.В. Горобець.

У ваговій категорії 63 кілограми рівних не було Семенову Івану. Він  здобув перемогу і став всеукраїнським чемпіоном з вільної боротьби у                   2017-2018 навчальному році. Івана було відзначено грамотою, нагороджено медаллю та грошовою нагородою.

Ця подія – чудова нагода сказати ще раз теплі слова нашим юним борцям. Ми захоплюємося вашою мужністю! Ви є сильними і вольовими громадянами нашої громади. І не дивлячись на свій юний вік, радуєте нас своїми досягненнями і перемогами. Так тримати!

 

                                

                                А. Фільшина,

                                                                   методист Чаплинського ДЮКФП

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано