КОРОНАВІРУС COVID-19

24 Грудня, 2020 р., 08:26
Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2
16 Грудня, 2020 р., 20:00
Платформа SheExports у партнерстві з дослідницькою компанією Gradus Research та аналітичним центром Advanter Group на замовлення Офісу з просування експорту України, розпочинає третій (завершальний) етап дослідження Business Index, з метою виявлення впливу наслідків економічної кризи, пандемії COVID-19 на малий та середній бізнес, а також очікувань бізнесу на 2021 рік.
19 Листопада, 2020 р., 16:24
Важливо від початку появи респіраторних симптомів бути на зв'язку зі своїм сімейним лікарем, не панікувати та дотримуватися рекомендацій.
16 Листопада, 2020 р., 16:25
Ви суб’єкти господарювання? Через карантинні заходи не працювали або ж скоротили свою діяльність?   Ви сплачували єдиний соціальний внесок?    Отже,  ви маєте право на допомогу по частковому безробіттю. Такі зміни стали можливими завдяки урядовим ініціативам, а саме - ухваленню Постанови КМУ від 22.04.2020 р. № 306 зі змінами  «Про Порядок надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів Украі?ни з метою запобігання поширенню на територіі? Украі?ни гостроі? респіраторноі? хвороби COVID-19, спричиненоі? коронавірусом SARS-CoV-2». Більш детально тут  https://is.gd/00vmhE
12 Листопада, 2020 р., 16:47
Тимчасові рекомендації для підприємств, організацій, установ щодо організації протиепідемічних заходів при здійсненні дозволених видів діяльності, які передбачають виробничу діяльність без приймання відвідувачів на перріод карантинуу зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби. ( крім тих, на які розроблені відповідні Тимчасові рекомендації, затверджені постановами головного державного санітарного лікаря України)
02 Листопада, 2020 р., 16:52

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано