Мешканці громади можуть отримати консультацію з питань надання адміністративних послуг чи замовити необхідну послугу

Дата: 18.10.2024 06:03
Кількість переглядів: 24

Відділ «Центр надання адміністративних послуг» Чаплинської селищної ради налагодив свою роботу в грудні 2023 року. Не зважаючи на те, що територія Чаплинської територіальної громади окупована, адміністраторами відділу відновлено доступи до деяких державних реєстрів та вони продовжують дистанційно надавати базові адміністративні послуги мешканцям громади.

На сьогодні у відділі ЦНАП можна отримати адміністративні послуги та консультації за наступними напрямками: з питань реєстрації/зняття з реєстрації мешканців громади, ветеранам війни, захисту громадян під час війни та послуги місцевого значення.

З моменту відновлення роботи адміністраторами відділу надано 278 витягів з реєстру територіальної громади, 71 особу знято з місця реєстрації, опрацьовано 42 повідомлення про пошкоджене майно, видано 13 різних довідок, актуалізовано дані 391 особи в реєстрі та надано більше 240 консультацій громадянам з різних питань.

Мешканці громади можуть отримати консультацію з питань надання адміністративних послуг чи замовити необхідну послугу за телефонами +380951929637, +380953518709 (будь який месенджер) або надіславши листа на електронну адресу chap_tsnap@khoda.gov.ua.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора