Участь закладів культури Чаплинської ТГ в обласній благодійній акції «ДоброДар»

Дата: 09.12.2021 18:46
Кількість переглядів: 709

         Традиційно, щорічно протягом обласних новорічно-різдвяних свят в м.Херсон проводиться культурно-мистецька благодійна акція «ДоброДар». Майстрині Чаплинської ТГ оперативно відгукнулись та надали свої вироби декоративно-прикладного мистецтва на добру справу.

         Всі вироби вже відправлено в Херсонський обласний Центр народної творчості м.Херсон для подальшої їх реалізації в групі ОЦНТ «Культура – це ми!», на відкритті Головної Новорічної ялинки області, під час роботи обласної Різдвяно-новорічної виставки «Солом’яне Різдво» у Світлиці ОЦНТ, та на інших святкових заходах та групах у Facebook.

         Всі зібрані кошти від продажу будуть використані на придбання медичних препаратів для дітей, які їх потребують онкогематологічного відділення Херсонської обласної дитячої клінічної лікарні.

         Благодійність – це не складно, благодійність – це приємно та почесно. Ми від щирого серця дякуємо нашим майстриням-чарівницям, які віддали свої роботи на благодійну справу, а саме:  творчим колективам Першокостянтинівського СБК та Балтазарівського СБК; Людмилі Касьяновій Магдалинівський СБК; та нашим Чаплинським майстриням Олені Луцик, Аллі Шаховій, Лідії Стоян, Тетяні Гніденко, Марині Кузнєцовій.

         Нехай ваша душа багатіє добрими справами, а зовнішність розквітає і сяє, як і ваші вчинки. Прийміть нашу вдячність за допомогу та участь. Нехай на вашому шляху зустрічаються люди, гідні вашої людяності, такі ж щирі і надійні як ви.

 

                                                              Методист КЗ «Чаплинський

                                                              культурно-мистецький Центр»

                                                              Інна ЛИТВИНОВА

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано