«УКЛОНІМОСЯ ПАМ’ЯТІ ЗАГИБЛИХ ГЕРОЇВ!»

Дата: 28.08.2021 10:41
Кількість переглядів: 915

Указом Президент України від 23.08.2019 № 321/2019 установлено День пам’яті захисників України, які загинули загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Напередодні такого пам’ятного дня у комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» відбувся захід з нагоди вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Цей день увійшов до нашої історії як один з найчорніших, найстрашніших. П’ять років минуло від Іловайської трагедії, яка стала точкою неповернення у боротьбі української нації за єдність своєї країни. І саме в цей день ми прихиляємо коліно перед мужністю та патріотичним подвигом усіх, хто віддав своє життя за право України лишатися незмінною на карті світу.

Вічною раною на серці кожного українця буде пам’ять про кожного загиблого військовослужбовця. Хвилиною мовчання вшанували усіх хто загинув за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

До перегляду був представлений документальний фільм Іловаїськ-хроніка оточення.

Захід пам’яті доповнила тематичною піснею у своєму виконанні Віта Фаустова.

Зворушливо захід провела Олена Привалова.

Шановні чаплинці та гості! Неправда, що герої не вмирають. Їх полягло в донбаських степах уже надто багато. Не вмирає пам’ять про них, яку ми маємо плекати із вдячністю за можливість жити під мирним небом. Своїми грудьми вони закрили країну від ворожих «градів», і наш обов’язок перед ними - зробити все, щоб ці тисячні жертви не були марними.

 

Крістіна Іноземцева

                  завідуюча сектором культурно-дозвіллєвої 

діяльності комунального закладу 

«Чаплинський культурно – мистецький Центр»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано