УВАГА! ОТРИМАЙТЕ КВИТАНЦІЮ ТА СПЛАТІТЬ ЗЕМЕЛЬНИЙ ПОДАТОК!

Дата: 05.07.2021 16:17
Кількість переглядів: 303

Шановні землекористувачі та  землевласники для отримання податкового повідомлення-рішення (ППР) щодо сплати земельного податку просимо звертатись до Чаплинської селищної ради у відділ земельних відносин за адресою: смт Чаплинка, вул.Паркова, 40, 2-й поверх.

Не чекайте доки Вам вручать особисто ППР, адже адреси вказані у податковому повідомлені не завжди збігаються з адресами фактичного проживання.

ППР розносяться та надсилаються виключно за адресами, що  вказані у податковому повідомленні і тому це може призвести до несвоєчасної оплати! У зв’язку з цим будуть нараховуватись штрафні санкцій згідно ст.126 Податкового кодексу України. Крім того, на суму несвоєчасно сплаченого податкового зобов’язання з плати за землю нараховується пеня у порядку, визначеному ст.129 Кодексу.       

        Власники та землекористувачі смт Чаплинка за довідками з питань розміру земельного податку просимо звертатись у відділ земельних відносин селищної ради: смт Чаплинка, вул.Паркова, 40, 2-й поверх.

Телефон для довідок: 055 38 – 2- 10 – 44

Землекористувачів, власників земельних ділянок населених пунктів Чаплинської ТГ за вказаними вище довідками просимо звертатись до старостів за місцем знаходження земельних ділянок. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано