Команда «ЕКО-ЛАЙФ» - переможці!!!

Дата: 14.04.2021 13:36
Кількість переглядів: 1168

30 березня 2021 року з метою підвищення рівня природоохоронної діяльності учнівських колективів, активізації екологічного руху в Херсонській області, на базі комунального закладу «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради  відбулося проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім».

Цього року тема виступів колективів екологічної просвіти: «Атака вірусів. Врятуй планету!». Захід пройшов у дистанційному форматі, команди надсилали для участі відеоролики, що демонстрували презентації еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності та відеозаписи конкурсних виступів.

В заході прийняли участь 26 колективів екологічної просвіти закладів позашкільної та загальної середньої освіти області з Бериславського, Білозерського, Великолепетиського, Генічеського, Голопристанського, Каховського, Каланчацького, Нижньосірогозького, Чаплинського районів та міст Генічеська, Таврійська, Скадовська, Олешок, Херсона.

Журі конкурсу забезпечили компетентне оцінювання матеріалів та виступів учасників, оцінюючи актуальність та соціальне значення висвітленої проблеми, наявність авторського сценарію та засобів активізації аудиторії, зв'язок із державними та громадськими організаціями, оригінальність художнього оформлення, аудіо та відео матеріали,  рівень виконавської майстерності та відповідність костюмів, рівень режисури.

         За результатами  відеопрезентації та конкурсного виступу за висновками компетентного журі команда учнівської екологічної агітбригади «Еко-Лайф» Опорного закладу Чаплинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів обійшли своїх суперників та зайняли  почесне І місце. До складу команди входять: керівники Процко Л.В., Парасків К.В. та учні Процко Валерія, Яшна Поліна, Шевченко Тетяна, Подмазка Катерина, Діденко Марина, Окул Анастасія.

         У своїх виступах команда агітбригади «Еко-Лайф» поєднувала різні жанри, стилі і напрямки мистецтва, демонструвала власні досягнення в просвітницькій та природоохоронній діяльності, розкривала тему «Атака вірусів. Врятуй планету». Оригінальний сценарій відображав власний досвід і результати практичної природоохоронної роботи та агітацію за збереження навколишнього середовища.

         Великою моральною та фінансовою підтримкою були батьки наших вихованців, а також спонсор ПП «Альфа-агро» Брагінець І.В.

         Пишайтеся своїми дітьми, радійте їхнім успіхам. Нехай вони стануть справжніми людьми, гідними  поваги, а їхня доля буде чистою і величною.

        Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано