Засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради

Дата: 08.02.2021 14:13
Кількість переглядів: 433

Нещодавно у режимі онлайн відділом освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради проведено  чергове засідання колегії. На колегії  разом з освітянами розглядав питання  перший заступник голови Чаплинської селищної ради – Віремейчик А.М.

На засідання колегії були розглянуті такі питання:

1. Про забезпечення освітнього процесу у старших групах Чаплинського дитячого дошкільного закладу №3 «Струмочок». З даного питання  доповідала Пугач В.О., директор Чаплинського дитячого дошкільного закладу №3 «Струмочок» та експерт - Жалобата О.О., спеціаліст з дошкільної освіти відділу освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради.

2. Про стан викладання та рівень навчальних досягнень здобувачів освіти з історії у Першокостянтинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. По цьому питанню доповідав директор Першокостянтинівської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів Бурда В.С. та експерт - Фаустова В.Г., консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників.

3.Про виконання освітньої програми у Преображенській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Це питання присутнім висвітлив Віжічанін В.А., директор Преображенської загальноосвітньої школі І-ІІІ ступенів та експерт – Ващенко Т.М., спеціаліст із загальної середньої освіти відділу освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради.

 Всі питання колегії були розглянуті, обговорені та по кожному прийняті рекомендації та конструктивні рішення.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора