Електронний кабінет: реєстрація ПРРО онлайн

Дата: 03.02.2021 13:08
Кількість переглядів: 393

Спеціалісти Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі  нагадують, що суб’єкт господарювання, який має намір зареєструвати програмний реєстратор розрахункових операцій (далі - ПРРО), в першу чергу, повинен перебувати на обліку в контролюючому органі. Також на податковому обліку має перебувати  господарська одиниця, де буде використовуватись ПРРО, про яку суб’єкт господарювання повідомляє контролюючий орган відповідно до вимог п. 63.3 ст. 63 Податкового кодексу України від 02.12.2010 № 2755-VІ із змінами та доповненнями.

         Реєстрація ПРРО здійснюється на підставі Заяви про реєстрацію програмного реєстратора розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО (J/F 1316602), що подається у електронній формі через Електронний кабінет (портальне рішення для користувачів або програмного інтерфейсу (АРІ)) або засобами телекомунікацій.

         Після внесення ПРРО до реєстру програмних реєстраторів розрахункових операцій такий ПРРО може використовуватись суб’єктом господарювання.

         Про сертифікати електронних підписів та/або печаток, що будуть використовуватись для ПРРО, суб’єкт господарювання повідомляє згідно з Порядком обміну електронними документами з контролюючими органами, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 06.06.2017 № 557 (у редакції наказу Міністерства фінансів України від 01.06.2020 № 261).

         Ексклюзивні коментарі від спеціалістів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі у Facebook дивіться за посиланням: https://www.facebook.com/tax.kherson.crimea.sevastopol.

         Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» https://t.me/infoTAXbot та Telegram каналу

https://t.me/tax_gov_ua.

  • Моряк задекларуй дохід - подбай про своє майбутнє

 

         Ексклюзивні коментарі від спеціалістів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі у Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/tax.kherson.crimea.sevastopol.

         Дивіться запис онлайн вебінар для моряків та заробітчан за посиланням: https://www.facebook.com/tax.kherson.crimea.sevastopol/videos/782218389393387.

         Головний спікер:

         Юсов Олексій - управління податкового адміністрування фізичних осіб.

                                                                                    Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано