У Чаплинській громаді вшановано учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 14.12.2020 19:14
Кількість переглядів: 462

14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, встановлений Указом № 945/2006 і підписаний Президентом 10 листопада 2006 року.

У Чаплинській громаді проведено церемонію покладання квітів до пам’ятного знаку, встановленого на честь вшанування земляків, постраждалих в результаті аварії на ЧАЕС.

До присутніх звернувся перший заступник селищного голови Анатолій Миколайович Віремейчик, наголосивши, що важливо пам’ятати про таку страшну подію в історії нашої країни та про ліквідаторів, які жертвували своїм життям вступаючи в боротьбу з цим лихом.

Тож висловлюємо велику шану учасникам ліквідації наслідків аварії Чорнобильської катастрофи. Низько схиляємо голови перед тими, хто усвідомлено і жертовно присвятив своє життя, виконавши найвищий обов’язок перед рідною землею і народом – зупинив ескалацію катастрофи, унеможливив її переростання у глобальний винищувальний смерч для всієї України та інших держав. Нехай мирний атом служить тільки на благо людства. Усім учасникам ліквідації аварії найщиріша подяка і побажання міцного здоров’я, миру і благополуччя в родинах, злагоди і добра.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано