День місцевого самоврядування в Україні

Дата: 07.12.2020 13:54
Кількість переглядів: 520

Щороку, 7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування, згідно з Указом Президента України «Про місцеве самоврядування» від 25 листопада 2000 року.

Цього річ, зважаючи на карантинні обмеження,  в Чаплинській громаді відзначали свято з дотриманням усіх карантинних обмежень.

Голова Чаплинської селищної ради Олексій Георгійович Фаустов нагороди за вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування начальника відділу - головного бухгалтера відділу фінансів та бухгалтерського обліку і звітності Чаплинської селищної ради Дрозд Тетяну Валеріївну.

Голова Чаплинської районної державної адміністрації Володимир Петрович Галицький нагородив Фаустова Олексія Гергійовича Почесною грамотою голови Херсонської обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію, вагомий особистий внесок у становлення і розвиток громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Це свято нашої громади та кожного її мешканця. Відзначення якого є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.

Шановні працівники місцевого самоврядування, депутати рад усіх рівнів. Бажаємо усім вам міцного здоров’я, миру, благополуччя, родинного тепла і затишку, успіхів в щоденній праці, творчої наснаги у вирішенні непростих проблем сьогодення, невичерпного джерела енергії у справі служіння інтересам територіальних громад для гармонійного та всебічного розвитку рідного краю.

Ірина Мілейко,

фахівець відділу культури

Чаплинської селищної ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано