Шановні жителі Чаплинської об'єднаної громади!!! З 22 травня 2020 по 20 червня 2020 року почалося голосування за проекти "Бюджету участі".

Дата: 25.05.2020 16:21
Кількість переглядів: 652

Одна особа може проголосувати не більше, ніж за два проекти. Голосування відбувається онлайн та на паперових носіях у пунктах супроводу за пред’явленням оригіналу паспорту (посвідки на постійне проживання) шляхом заповнення бланку голосування.

Подання проектів та голосування за них можуть здійснювати дієздатні громадяни України (а також, іноземці та особи без громадянства, які мають дозвіл на постійне проживання на території України), яким на момент подання проектів або голосування виповнилось 16 років, що зареєстровані та проживають на території ОТГ або мають довідку про місце роботи, навчання, служби чи інші документи, що підтверджують їх проживання на території Чаплинської селищної ради.

Чаплинською селищною радою складено графік виїзних голосувань на паперових бланках, просимо з собою при голосуванні мати ксерокопію паспорту.

В робочий час Чаплинської селищної ради за адресою: смт Чаплинка, вул. Паркова, 40 ви маєте можливість проголосувати за 2 проекти (надавши паспорт) .

Просимо вас при реєстрації надавати достовірну інформацію, обов'язково сканований паспорт з пропискою.

В разі надання недостовірної або не повної інформації ваш голос буде видалено.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано