Державна екологічна інспекція у Херсонській області повідомляє

Дата: 13.02.2020 13:36
Кількість переглядів: 477

Державна екологічна інспекція у Херсонській області повідомляє, що відповідно до Положення про громадських інспекторів з охорони довкілля,  затвердженого наказом Міністерства екології та природних ресурсів від 27.02.20002 № 88 зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 20.03.2002 за № 276/6564, проходить набір громадських інспекторів.

Відповідно інструкції з організації оформлення посвідчень громадських  інспекторів з охорони довкілля затвердженої наказом Державної екологічної інспекції України від 08.11.2012 № 215 претендентом на призначення громадським інспектором може бути  громадянин України  який  має середню або вищу освіту та досвід громадської чи іншої діяльності у сфері охорони довкілля або суміжних сферах не менше двох років.

Громадянин, який  бажає бути громадським інспектором, повинен подати до Інструкції такі документи:

  • Подання від громадської організації природоохоронного спрямування або державного інспектора;
  • Картку погодження на виконання обов’язків громадського інспектора за  встановленою формою згідно наказу Міністерства екології та природних ресурсів України від 27.02.2002 №88 «Про затвердження Положення про  громадських  інспекторів з охорони довкілля»;
  • Копію атестата чи диплома про освіту;
  • Особисту картку громадського інспектора;
  • Дві фотокартки розміром 3х4.

У разі  відсутності зауважень щодо  поданих документів приймається рішення про надання допуску претендента на участь у співбесіді.

У разі позитивного висновку за результатами проходження співбесіди видаються посвідчення, громадського інспектора з охорони довкілля.

Після  видачі посвідчення, громадський інспектор виконує обов’язки  на громадських засадах, без увільнення від основного місця роботи і без додаткової оплати праці, а саме має право складати протоколи про адміністративні правопорушення при виявленні порушень природоохоронного законодавства, приймати участь у проведені перевірок дотримання вимог природоохоронного законодавства.

За більш детальнішою інформацією просимо звертатись за адресою:               м. Херсон, пров. Козацький, 10, або за  телефоном: (0552)262387 - Державна екологічна інспекція у Херсонській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано