У Чаплинській територіальній громаді відбувся річний звіт Чаплинського селищного голови Фаустова О.Г. за 2019 рік.

Дата: 20.01.2020 18:27
Кількість переглядів: 1370

Відповідно до пункту 9 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», 17 січня 2020 року о 14 год. 00 хв., у великій залі комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» (вул. Грушевського, 38-а, смт. Чаплинка) відбувся звіт Чаплинського селищного голови Фаустова О.Г.

 З доповіддю виступив голова Чаплинської селищної ради Фаустов О.Г. перед населенням Чаплинської об»єднаної територіальної громади про проведену роботу селищної ради та її виконавчого комітету за 2019 рік.

Селищний голова акцентував увагу присутніх на основних подіях 2019 року у сферах: соціально-економічного і культурного розвитку, бюджету і фінансів, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства, транспорту, будівництва, освіти, охорони здоров’я, культури, фізкультури і спорту, соціального захисту населення, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, а також забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, надання адміністративних послуг та ін.

Голова Фаустов О.Г. довів населенню громади, що орган місцевого самоврядування здатний працювати продуктивно, знаходити виважені шляхи вирішення важливих питань. Розуміння, що інтереси громадян у громаді на першому місці, дозволило знайти спільну мову і протягом проведення звіту та підведення підсумків, визначити перспективний план спільних дій у подальшій діяльності.

На закінчення  голова Фаустов О.Г. дякував усім присутнім, працівникам виконавчого комітету,  депутатам селищної ради, керівникам  підприємств, установ та організацій,  громадським організаціям, всім  жителям  громади, хто  підтримував  і допомагав  селищній раді у  виконанні  заходів по соціально-економічному розвитку, хто не словами, а справами  доводив свою небайдужість  до  становлення і  розвитку  громади.

Голова висловив сподівання на  подальшу  співпрацю  і  взаєморозуміння  з кожним жителем громади, активність і свідомість громадян.   

Матеріали звіту             



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано