Кращі практики організації взаємодії поліції з населенням обговорили під час круглого столу в Чаплинській ОТГ.

Дата: 22.11.2019 14:04
Кількість переглядів: 1015

Учасники – дільничні інспектори району та області, керівник відділу дільничних офіцерів поліції Управління превентивної діяльності ГУНП в Херсонській області Андрій Хурса, голова селищної ради Олексій Фаустов, старости сіл Чаплинської ОТГ, Центр соціальних послуг Чаплинської селищної ради, Чаплинське бюро безоплатної правової допомоги.

Під час заходу відбулась дискусія з представниками поліції про методи організації безпечного середовища в громаді. Визначення проблемних питань та пошук шляхів їх вирішення. Організаторами презентовано збірки “Успішні практики безпеки. Український масштаб”, яка розповідає про 7 успішних моделей організації безпечного середовища у малих громадах.

До опису кожної з моделей надані зразки документів та експертні коментарі щодо основних завдань, правового статусу, соціального забезпечення, повноважень та відповідальності шерифів. А також надані поради юристів, на що варто звернути увагу при  впровадженні кожної моделі. Наданий аналіз недоліків та переваг існуючих організаційних форм безпеки.

Організатори заходу Благодійна організація «Фонд милосердя і здоров’я»  та ГО «Інформаційний ресурсний центр «Правовий простір», які в даний час реалізують проект «Шерифи для нових громад».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано