«РИТМИ ЛІТА» 2019

Дата: 16.07.2019 13:41
Кількість переглядів: 603

І знову Чаплинська громада перемагає!

Вихованці дитячого вокального гуртка «Веселі нотки» - Дар’я Смірнова, Назар Іноземцев та Софія Смірнова взяли участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Ритми літа», який проходив в смт. Затока Одеської області та вибороли ІІ та два ІІІ місця.

 

Маленька та ніжна Софія Смірнова отримала диплом  лауреата ІІІ-го ступеня. Софія підкорила журі своїм ніжним виконанням пісні «Фея моря» та яскравою піснею «Світить сонечко». Бравий хлопець Назар Іноземцев отримав диплом лауреата ІІІ-го ступеня. Назар доніс усім присутнім своєю піснею «Я малюю», як він любить свою  країну.      

Мила й тендітна Дар’я Смірнова отримала диплом лауреата ІІ-го ступеня. Дар’я здивувала журі своєю енергійністю та чарівністю під час виконання пісень «А мне бы петь и танцевать» та «Бабусина вишиванка».

Щиро дякую за фінансову допомогу депутату Чаплинської селищної ради Паляну Михайлу Роміковичу та батькам Едуарду Володимировичу та Наталі Сергіївні Смірновим.

Також дякую звукооператору Ярославу Степанкову за гарне та професійне озвучення.

Вітаємо вас, наші маленькі талановиті зірочки! Бажаємо творчих злетів та професійних здобутків!

Нехай перемога у цьому конкурсі додасть Вам, любі дітки Назар, Дар’я та Софія наснаги, впевненості у своїх силах і можливостях та підсилить жагу до нових перемог, творчих звершень на благо України. Бажаємо, щоб кожен день був плідним і насиченим, а нові підкорені вершини стали вдячністю вашим батькам та керівнику!

 

 

К.Іноземцева

  Керівник дитячого вокального

                                              гуртка «Веселі нотки»

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано