УКРАЇНСЬКИЙ КАВУН – СОЛОДКЕ ДИВО

Дата: 12.08.2019 13:54
Кількість переглядів: 504

 

 

За підтримки голови Чаплинської селищної ради Олексія Георгійовича Фаустова, працівники комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр», прийняли участь у ХVІ Всеукраїнському фестивалі «УКРАЇНСЬКИЙ КАВУН – СОЛОДКЕ ДИВО», який проходив в місті Гола Пристань 10 серпня       2019 року.

На фестивалі усі присутні отримали неймовірний заряд  від запальних та яскравих танців у виконанні учасників зразкового ансамблю танцю «Капітошка» (кер. В. Магдалюк) та групи сучасного танцю «Світло» (кер.Ю. Біщук).

Також своєю ніжністю причарували учасники дитячого вокального гуртка «Веселі нотки» (кер.К.Іноземцева) Софія та Дар’я Смірнови, своїм незвичайним естрадним голосом здивувала Голопристанських мешканців Ангеліна Савенко.

І, звичайно, співуча та неповторна Крістіна Іноземцева виконала запальні пісні «Мир над Україною» та «Ти моє щастя».

Наші золоті ручки-майстрині народного мистецтва Лідія Стоян та Тетяна Гніденко не залишили жодного байдужим своїми неперевершеними виробами, які мешканці міста із великим задоволенням купували на згадку та у якості подарунків своїм рідним та близьким.

Щиро дякуємо за запрошення на такий яскравий  та солодкий фестиваль «УКРАЇНСЬКИЙ КАВУН – СОЛОДКЕ ДИВО». Бажаємо вам удачі, здоров’я та успіхів у роботі і задоволення від неї такого ж, як і ми отримуємо від спілкування з вами!

 

                                                Крістіна Іноземцева

                                     Завідуюча сектором культурно-дозвіллєвої

              діяльності КЗ «Чаплинський культурно – мистецький Центр».

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано