«МОЛОДЬ – НАДІЯ УКРАЇНИ!»

Дата: 01.07.2019 08:32
Кількість переглядів: 998

Комунальний заклад Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно – мистецький Центр» за підтримки Чаплинського селищного голови Олексія Георгійовича Фауста, 28 червня 2019 року провів урочисто святкову програму, присвячену одному з найголовніших Державних свят – Дню Конституції України і одному з найяскравіших свят літнього циклу – Дню молоді!

Наприкінці червня місяця, коли вся земля наливається світлом і теплом, буянням фарб і розквітом природи, коли жадане літо – літечко повноправно входить до кожної оселі, приносячи з собою свої найкоштовніші дари: теплі дні й короткі ночі, веселу, дзвінку річку, запашні ягоди і гриби, ніжний спів пташок і легенький, літній вітерець, –  саме в цю пору ми святкуємо День Конституції України та День Молоді!

Заступник голови Чаплинської селищної ради Олег Миколайович Яшний та  голова Чаплинської районної державної адміністрації Олександр Бурейко  щиро привітали всіх присутніх зі святом. Олег Миколайович Яшний відмітив та нагородив  подяками селищного голови за старанність, розумну ініціативу,  сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення 23-ї річниці Конституції України Кардаш Олександра Олександровича, Желязкова Олександра Олександровича. Грамотами голови Чаплинської селищної ради за плідну працю, значні досягнення у педагогічній діяльності, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди святкування Дня молоді Мальченко Світлану Сергіївну, Шевченко Ольгу Іванівну, Литвинову Інну Миколаївну, Ніроду Лесю Федорівну.

Гарний музичний настрій подарував народний оркестр духової музики «Таврійські сурми» (кер.І.Іваськів), який відбувся о 18:00 у Молодіжному парку.

Також  у Молодіжному парку відбувся показ художнього фільму під відкритим небом.

 

На площі 200-річчя Чаплинки  були створені фото зони, де усі бажаючі могли фотографувалися на згадку про наше свято.

А як же свято без  наших майстринь декоративно-прикладного мистецтва Тетяни Гніденко та Лідії Стоян, які представили свої  гарні роботи на виставці-продаж в рамках свята.

На святі яскраву підтримку, овації глядачів та схвальні відгуки отримували: група сучасного танцю «Світло» (кер. Ю.Біщук), хореографічний гурт «Сузір’я» (кер.Т.Мончик), зразковий ансамбль танцю «Капітошка» (кер.В.Магдалюк),  студія сучасного танцю «Азарт» (кер.Л.Нірода),  хореографічний колектив «Аура» (кер. Т.Вакулко та А.Бахмаєр). Також зачарували вокалісти нашої громади - Віта Фаустова, Крістіна Іноземцева, Софія Смірнова, Дар’я Тарасенко, Дар’я Смірнова, Ангеліна Савенко, Аня Коваленко, Вікторія Шевченко, Денис Салабуда, Каріна Кондратюк  та чоловічий гурт  «Чаплинські мотиви», вокальний ансамбль  «Степова ліра» (кер.А.Павлюк).

Концерт на площі 200-річчя Чаплинки нашого селища, наповнений танцями, піснями, музикою, приніс щире естетичне задоволення всім присутнім, а головне – щире переконання в тому, що незважаючи на всі біди і негаразди, наша свята рідна українська земля ніколи не збідніє на таланти, творчість і на своє майбутнє – молодь!

                                     Крістіна Іноземцева

                   Завідуюча сектором культурно-дозвіллєвої

                  діяльності КЗ «Культурно – мистецький Центр».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано