У Чаплинській громаді відзначено  День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Дата: 21.06.2019 14:35
Кількість переглядів: 513

22 червня 2019 року, за підтримки селищного голови            О.Г. Фаустова, у Чаплинській громаді відбулось відзначення Дня скорботи і вшанування жертв війни в Україні, встановленого Указом Президента України від 17 листопада 2000 року № 1245.

 Захід підготовлено та проведено відділом культури Чаплинської селищної ради та комунальним закладом Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр».

Участь у заходах взяли представники Чаплинської селищної ради, її відділів, комунальних установ, підприємств та організацій усіх форм власності, ветеранської організації та громадськості.

Жертв війни вшановано ходою, мітингом, покладанням вінку та квітів до меморіалу «Загиблим воїнам – односельцям», який розміщений на площі 200-річчя Чаплинки. Ведучою заходу була Олена Привалова.

Під час мітингу до присутніх звернувся заступник селищного голови з гуманітарних питань Яшний О.М. та голова Чаплинської районної державної адміністрації Бурейко О.А.

Хвилиною мовчання вшанували всіх жертв війни в Україні.

Ми вміли прощати завжди. Прощати і не ображатися на людство за те, що воно допустило подібний хід розвитку подій. Ми навчилися любити. Любити тих, хто нам дорогий, хто поруч з нами. Любити життя, а не смерть, ненависть і агресію. Тому ми виграли тоді. Тому перемагаємо зараз.

Вічна память полеглим на полі бою,

Честь і слава – живим героям!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора