Представники Чаплинської громади взяли участь у обласній нараді директорів базових клубних закладів ОТГ

Дата: 17.12.2018 14:39
Кількість переглядів: 1043

14 грудня 2018 року в обласному Центрі народної творчості, на базі етнокультурного-комплексу «Херсонська Світлиця», відбулась обласна нарада директорів міських, районних Будинків культури та базових клубних закладів ОТГ.

Участь у нараді взяли і представники Чаплинської об’єднаної територіальної громади, а саме фахівець відділу культури Чаплинської селищної ради Ірина Мілейко та виконуюча обовязки директора КЗ «Чаплинський культурно-мистецький Центр» Тетяна Довбня.

Відкрив нараду директор ОЦНТ В.В. Капелюшник, який ознайомив керівників клубних закладів області з Проектом Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження нормативів забезпечення населення клубними закладами», формами функціонування клубних закладів об’єднаних територіальних громад.

Про підготовку аналітичних звітів клубних закладів області та про проведення спільних культурно-мистецьких заходів у 2019 році, присвячених 75-річчю Херсонської області та обласного Центру народної творчості розповіла заступник директора ОЦНТ О.Б. Степанова.

Завідувач відділу аматорського мистецтва Є.О. Коваль ознайомила учасників наради з циклом різдвяно-новорічних заходів (благодійна акція, виставка, свято за народними традиціями, флеш-моб та ін.).

З рейтингом активності участі районів та ОТГ у обласних культурно-мистецьких заходах та сайтом ОЦНТ ознайомила завідувач інформаційного відділу Центру Н.І. Вигоднер.

Приємною несподіванкою стало нагородження грамотою ОЦНТ працівників культури, аматорів народної творчості та майстрів декоративно-ужиткового мистецтва Чаплинської ОТГ за активну участь у культурно-мистецьких заходах та отримали І місце у рейтингу активності.

Сподобалася присутнім  театралізована програма «Вечорниці на Андрія, або паті в українській хаті», яку підготували працівники Центру народної творчості.

Учасники наради також відвідали ІІІ Південний фестиваль книги та читання «Книжковий Миколай».

Нарада пройшла дієво у теплій, дружній атмосфері. Дякуємо за запрошення, методичну та практичну допомогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано