У ЧАПЛИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛОСЬ СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ

Дата: 13.11.2018 16:12
Кількість переглядів: 686

Культура робить людину особистістю; незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Дякуючи щоденній праці клубників, бібліотекарів, фахівців музейної справи невтомно доглядаються джерела духовності, правди і краси.

09 листопада 2018 року, за підтримки селищного голови О.Г.Фаустова, у приміщенні комунального закладу Чаплинської селищної ради «Культурно-мистецький Центр» відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.

 

На заході були присутні працівники КЗ «Культурно-мистецький Центр» та запрошені гості - директори та художні керівники сільських будинків культури.

Зі словами привітання до присутніх звернувся заступник селищного голови з гуманітарних питань Яшний Олег Миколайович. Він наголосив, що професія культпрацівника є дуже важливою, адже це професія тих людей , без яких не було б аматорів народної творчості, що своїм мистецтвом звеличують, збагачують та прославляють рідну землю і народ.

Теплі слова вдячності за невтомний труд прозвучали від спеціаліста відділу культури Мілейко Ірини Вячеславівни.

Виконуюча обов’язки директора Довбня Тетяна Григорівна побажала усім присутнім натхнення, творчих успіхів та злагоди у родинах.

Кращі працівники та колективи були відзначені грамотами та подяками.

Ведучою заходу була завідуюча сектором культурно-дозвіллєвої діяльності Крістіна Іноземцева.

Анатолій Павлюк привітав усіх присутніх піснею.

Вітаємо всіх, хто тією чи іншою мірою причетний до професії працівників культури, зі святом! Бажаємо подальших творчих успіхів!

 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано