Влучні стрільці закладів загальної середньої освіти Чаплинської селищної ради

Дата: 12.11.2018 14:30
Кількість переглядів: 811

         У п’ятницю, 09 листопада 2018 року, відбулися змагання зі стрільби кульової серед закладів загальної середньої освіти Чаплинської селищної ради. Дані змагання є цікавими для учнівської молоді і викликають у неї неабиякий інтерес. Проходили стрільби у спортивному залі Чаплинського ДЮКФП.

         Всього виявили бажання прийняти участь у змаганнях п’ять команд, які складалися з шести учасників: трьох дівчаток та трьох юнаків 2002 року народження і молодших.

Спочатку учасники виконували по три пробних постріли з пневматичної гвинтівки, лежачи з упору. Після цього потрібно було влучити по мішені п’ять разів з відстані до цілі 10 метрів. Дані результати зараховувалися до заліку.

У результаті змагань перше місце зайняла Балтазарівська ЗОШ з 207 очками. Сильно виступила команда  опорного закладу НВК «Чаплинська школа-гімназія», яка посіла загальнокомандне друге місце, поступившись переможцям лише у 3 очки. Третє місце з результатом 199 очок зайняла                   ОЗ Чаплинська спеціалізована школа. 

Також визначалися кращі в особистому заліку серед юнаків та дівчат.  З результатом 40 очок перше місце у Коноваленко Владислава, учня                     ОЗНВК «Чаплинська школа-гімназія». Другу сходинку серед юнаків зайняв Бурачок Віталій з Балтазарівської ЗОШ (38 очок). Третім став представник Першокостянтинівської ЗОШ Довгенко Кирило (36 очок).

Серед дівчат перемогу святкувала учениця ОЗ Чаплинська спеціалізована школа Процко Влада  за додатковими показниками – краща кількість дев’яток. Вона разом зі Саркісовою Анною (Балтазарівська ЗОШ) набрали по 39 очок. Третє місце з результатом 38 очок виборола учениця  ОЗНВК «Чаплинська школа-гімназія» Шарлай Анна – 38 очок. В цілому дівчата показали кращі результати від юнаків.

Хочеться зазначити, що на відміну від інших видів спорту, де спортсмени зустрічаються у поєдинку один з одним, стрілець веде найтяжчий бій – бій з самим собою. Тож, бажаємо юним спортсменам володіти самим собою та продемонструвати весь свій досвід на обласних змаганнях, що відбудуться              14 листопада у місті Каховка.

 

                                                                       А. Фільшина,

                                                                       методист комунального закладу

                                                                       Чаплинської селищної ради

                                                                      «Чаплинський дитячо-юнацький

                                                                       клуб фізичної підготовки»

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано