Робоча зустріч представників програми DOBRE

Дата: 15.11.2018 08:18
Кількість переглядів: 952

14 листопада 2018 року на території Чаплинської селищної ради відбулася робоча зустріч з представниками програми  DOBRE, зокрема керівником програми DOBRE Беррі Рідом, регіональним менеджером Андрієм Нагорним, програмним асистентом Іллею Лісогором та програмним спеціалістом Загорулько Анною.

      У  Чаплинській селищній раді за  допомогою програми DOBRE  реалізуються проекти:

QW (швидкий грант) - Заміна місць для сидіння на стадіоні в смт Чаплинка

Загальний бюджет проекту: 328 500 грн

Внесок програми DOBRE: 208 500 грн – 63 %

Внесок громади: 120 000 грн –  37%

   Метою даного проекту було створення комфортних умов на стадіоні для занять спортом учнями шкіл та мешканців громади. У 2018 році в Чаплинскій селищній раді програмою  DOBRE реалізується проект «Швидкий грант», завдяки йому замінено 750 місць для сидіння на цьому ж стадіоні.

YP (молодіжний проект) - Вуличні спортивні тренажери у селах

Кучерявоволодимирівка, Скадовка, Червона Поляна

Загальний бюджет проекту: 418 696 грн.

Внесок програми DOBRE: 354 696 грн., 85 %

Внесок громади: 63 000 грн., 15 %

      Даний проект  "Вуличні спортивні тренажери у селах Скадовка, Червона Поляна, Кучерявоволодимирівка" відповідає поставленим цілям Чаплинської селищної ради та забезпечить оптимальні умови для занять спортом та розвине спортивну інфраструктуру громади.

Ремонт та оснащення зали засідань:

   В рамках реалізації програми  DOBRE було придбано  сучасну апаратуру: кондиціонер, трибуну, фліпчарт, стільці, ноутбук, моторизований екран, відеоконференс - камеру, настінну акустичну систему, мікшуючий підсилювач, радіосистему, цифровий мікшерний пульт, відеопроектор.

   Селищний голова О.Г. Фаустов подякував представникам програми  DOBRE  за розуміння  та висловив сподівання на подальшу співпрацю у майбутньому задля процвітання нашої громади.

   Дорогих гостей за традицією  зустрічали хлібом – сіллю дівчата в українському вбранні - ведучі заходу учениці 11класу ОЗ НВК «Чаплинська школа-гімназія» Ореховська Тетяна та Куц Олена. Народний колектив народної пісні «Натхнення» (керівник Анатолій Павлюк) виконав пісню «Привітальна» та «Зеленеє жито».

Представники КЗ «Культурно-мистецький Центр» та гуртківці  подарували усім присутнім невеличкий концерт: Даря Смірнова заспівала пісню «Україно краю», Анатолій Павлюк виконав пісню «Хай добро вам сіється». Сподобалася присутнім пісня у виконанні Крістіни Іноземцевої «Україно-ненько». Оплесками зустрічали усі присутні гурт «Чаплинські мелізми» з піснею «Наливай».

           Спонсорська допомога програми Добре – це неоціненний внесок у розвиток громади, відчутна підтримка нашої молоді і взагалі всіх громадян. Завдяки тісній співпраці Чаплинської селищної ради із програми DOBRE ми реалізуємо проекти із новим сучасним обладнанням. Надаючи допомогу програма DOBRE дарує не просто матеріальні цінності, а дає радість і надію. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано