У селі Червона Поляна Чаплинської територіальної громади відкрито новий спортивний майданчик

Дата: 29.10.2018 12:42
Кількість переглядів: 1145

29 жовтня 2018 року діти села Червона Поляна чекали з особливим нетерпінням.

Цей день запам’ятався дітям, їх батькам та мешканцям села як день відкриття нового спортивного майданчика. Це довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків.

Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані батьки, почесні гості – все говорило про те, наскільки значимо відкриття спортивного майданчика для мешканців села.

Розділити радість з мешканцями громади та привітати їх з чудовою подією завітали: заступник Чаплинського селищного голови з гуманітарних питань Яшний О.М., депутат Чаплинської селищної ради Кардаш С.С., в.о. старости с. Червона Поляна Оверчук О.Т.

Придбання, облаштування та встановлення спортивного майданчика стало можливим завдяки участі Чаплинської громади у проекті Агенства США з міжнародного розвитку (USAID DOBRE) та співфінансуванню Чаплинської селищної ради.

Під час урочистого відкриття шановних гостей вітали діти та працівники дошкільного начального закладу «Сонечко» та Червонополянської філії опорного закладу НВК «Чаплинська школа-гімназія», які дякували Чаплинському селищному голові Фаустову О.Г. та всім причетним за чудовий спортивний майданчик.

Заступник селищного голови Яшний О.М., депутат Чаплинської селищної ради Кардаш С.С., в.о. старости с. Червона Поляна Оверчук О.Т. привітали дітей, їхніх батьків із отриманням нового спортивного майданчика та побажали всім здоров’я, добра, миру, злагоди та доброї долі. У такий нелегкий для країни час є все ж таки і радісні моменти, такі як відкриття спортивного майданчика для майбутнього нашої держави – для дітей.

Також щирі слова подяки звучали від мешканців села на адресу Чаплинського селищного голови Фаустова О.Г. за придбання майданчика для дітей села.

Батьки задоволені, а в дитячих очах було видно іскринки радості та щастя, адже вони отримали новий довгоочікуваний «майданчик радості та здоров’я», де будуть займатись спортом, виховуватись, спілкуватись з однолітками.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано