26 жовтня в Чаплинській селищній раді розпочалась інформаційна кампанія з представлення Бюджету для громадян. 

Дата: 29.10.2018 10:58
Кількість переглядів: 1054


Це принципово новий, інноваційний документ, який вперше впроваджується в нашій країні завдяки програмі ДОБРЕ. Причому розробляють його спільно, активісти Громадського партнерства "За прозорі місцеві бюджети" та представники громад.
Бюджет для громадян це документ, який розроблений для того, щоб у зрозумілій формі донести мешканцям громади інформацію про те, як ця громада отримує та витрачає кошти. Він служить інструментом підвищення рівня прозорості використання публічних коштів та сприяє участі громадян в процесах бюджетування.
З самого ранку працівники фінансового відділу селищної ради, громадські активісти та депутати роздавали мешканцям громади на селищному ринку екземпляри документу, роз
яснювали його призначення та зміст.
Мешканці мали можливість поставили питання та взагалі висловитись, що вони думають про бюджет громади та його виконання.
За кілька годин близько 600 мешканців отримали екземпляри Бюджету для громадян та можливість більше дізнатись про свій бюджет В заході взяв участь експерт програми ДОБРЕ Олександр Мошнягул та представник ГО "Нова Генерація" Наталія Дорофєєва. 
На наступному тижні такі ж заходи відбудуться в інших селах громади. 
Слід додати, що Бюджет для громадян був розроблений спільно працівниками фінансового відділу громади, громадськими активістами та експертами громадського партнерства За прозорі місцеві бюджети, в межах програми ДОБРЕ.

переглянути документ

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано