14 жовтня у Чаплинській громаді відбулись спортивні змагання, присвячені Дню українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці, Дню захисника України та Дню Чаплинки

Дата: 18.10.2018 14:13
Кількість переглядів: 963

 

Усі ми з нетерпіннях чекаємо на святкові вихідні, не виключенням стали і юні футболісти та борці, вихованці комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки».

Так, у сонячний день  14 жовтня, на День заснування Чаплинки, а ще День українського козацтва та захисника України, Покрови, за підтримки Чаплинського селищного голови Фаустова О.Г, відбулись спортивні змагання.

Змагання організовано та проведено відділом освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради,  комунальним закладом Чаплинської селищної ради «Чаплинський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки».

О 10.00 годині одночасно на стадіоні «Освіта» та у спортивному залі комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський ДЮКФП» відбулися змагання на першість ДЮКФП з міні-футболу серед юнаків 2009 р.н. та молодших, а також з вільної боротьби серед юнаків та дівчат.

Заступник селищного голови Яшний О.М. привітав всіх учасників та присутніх зі святами, побажав успіхів та перемог у змаганнях.

У змаганнях з міні-футболу взяли участь п’ять команд, які були сформовані з вихованців позашкільного закладу. У впертій, а іноді і в напруженій боротьбі, перемогла команда, до складу якої входили Бурейко Максим, Білий Матвій, Кириченко Сергій, Леонов Ярослав, Жолуденко Сергій. Ці хлопці порадували вболівальників спритністю, технікою та жагою до перемоги. На шляху до медалей вони провели дві гри, впевнено перемогли своїх суперників у першій грі з рахунком 6:2, а у другій – 2:0. Загалом у змаганнях з міні-футболу прийняло участь 25 чоловік.

 Примножили спортивну скарбницю слави громади і перемоги наших борців у змаганнях з вільної боротьби серед юнаків та дівчат. 60 учасників боролися у десяти вагових категоріях. Свої найкращі бійцівські якості проявили:

  • Рагімов Халіль (вагова категорія 20 кг.),

  • Гмиря Андрій (вагова категорія 25 кг.),

  • Норченко Олександр (вагова категорія 27 кг.),

  • Фазаіров Анвар (вагова категорія 29 кг.),

  • Григорьєва Катерина (вагова категорія 30 кг.),

  • Безпаль Ілля (вагова категорія 35 кг.),

  • Токаленко Микита (вагова категорія 38 кг.),

  • Кібаров Джаміль (вагова категорія 42 кг.),

  • Кулик Олександр (вагова категорія 60 кг.),

  • Колітуха Валерія (вагова категорія 70 кг.),

  • Чехместренко Євген (вагова категорія 80 кг.).

Ще з нагоди святкування до нас у гості завітали футболісти із селища Велика Лепетиха. Ця команда приймає участь у першості Херсонської області з футболу і займає місце в середині турнірної таблиці.

Між футбольними командами з смт. Велика Лепетиха та смт. Чаплинка відбулась товариська гра.  Після початку гри наші хлопці відразу взяли ініціативу у свої «ноги» і вже на третій хвилині відкрили рахунок. Гра проходила під контролем футболістів із Чаплинки і перший тайм закінчився із рахунком 3:0. У другому таймі чаплинці трохи послабили натиск на ворота суперників, які цим і скористалися, забивши гол, але це не зупинило наших футболістів і вони довели свою перемогу. Забили ще три голи, довівши рахунок до 6:1 на свою користь.

Спортсмени та вболівальники були задоволені та отримали багато вражень від змагань.

Тож, займайтеся фізичною культурою та спортом, будьте сильними, здоровими, мужніми та вправними.

 

                                                   

 

                                                                О. Білий,

                                                               в.о. директора  комунального закладу

                                                               Чаплинської селищної ради

                                                               «Чаплинський дитячо-юнацький

                                                                клуб фізичної підготовки»

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано