ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ОСВІТИ, ВЕТЕРАНИ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАЦІ, ПЕДАГОГИ !

Дата: 05.10.2018 08:23
Кількість переглядів: 625

Прийміть найтепліші та щирі вітання з професійним святом - Днем вчителя !

Бути вчителем - це високе покликання, особливий талант. Ви даєте своїм вихованцям знання, прищеплюючи їм високі моральні поняття честі і гідності, добра і справедливості, розвиваєте кращі особистісні якості, здібності творчо мислити і приймати самостійні рішення, відкриваєте перед кожним величезний світ з вибором тисяч життєвих доріг.

Вчитель - це завжди трудівник і подвижник своєї справи.
Учитель у всі часи залишається опорою суспільства і держави. Саме в його руках майбутнє країни, майбутнє нових поколінь. Якими виростуть наші діти, яке суспільство вони будуватимуть, які моральні цінності будуть сповідувати, багато в чому залежить від таланту і особистості вчителя.

Бажаємо Вам у цей святковий день гарного настрою! Нехай теплі слова і добрі почуття учнів зігрівають Ваші серця. Нехай лагідна посмішка сонечка дарує Вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя буде наповнене щастям, добробутом та натхненням, а в оселі панують світло і злагода, а в серці - добро і мудрість, а в житті - достаток і удача.

          Бажаємо Вам нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають Ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'ю.

 

 

 

З повагою,

Чаплинська селищна рада

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано