Торгівля людьми – це не міф, це реальність!

Дата: 18.07.2018 15:33
Кількість переглядів: 1189

В Чаплинській селищній раді 18 липня 2018 року відбулось засідання «круглого столу» з питань протидії торгівлі людьми на локальному рівні. Участь в заході взяли представники установ та організацій, які є суб’єктами взаємодії в діяльності щодо попередження торгівлі людьми.

Керівник відокремленого підрозділу з протидії торгівлі людьми ГО Херсонський обласний центр "Успішна жінка" Анжела Литвиненко, яка прийняла участь в заході,  розповіла про випадки торгівлі людьми з якими стикались фахівці громадської організації, про заходи, які доцільно вжити після звернення постраждалої особи, відмітила важливість профілактичної роботи.

У сучасному світі торгівля людьми є одним з найбільш масових порушень прав і свобод людини. Проблема є актуальною як для країни в цілому, так і для Херсонської області. Зважаючи на ситуацію в країні, частина  населення виїжджає в пошуках кращого життя та наражаються на ризик потрапити в рабство чи стати жертвою трудової експлуатації. Через низький рівень обізнаності з даної тематики, труднощі із ідентифікацією жертв торгівлі людьми проблема залишається актуальною.

Окрема увага була приділена питанням ідентифікації дітей, які постраждали від торгівлі людьми, та надання їм допомоги в рамках національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи в сфері протидії торгівлі людьми.

Учасники заходу відзначили важливість проведення інформаційно - просвітницької роботи з даного питання, серед населення.. В подарунок, отримали буклети, плакати, тематичну настільну гру.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано