Оголошення

12 Жовтня, 2021 р., 09:35
Про утворення конкурсної комісії  для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (завідувача) Червонополянської філії Опорного закладу «Чаплинський ліцей» Чаплинської селищної ради Херсонської області
07 Жовтня, 2021 р., 11:26
Мишоподібні гризуни — збірна назва дрібних шкідливих гризунів з класу ссавців. До них належать шкідники з родин мишей (Muridae) та хом’якоподібних (Cricetidae). Ця група об’єднує багато родів і видів гризунів, котрі відрізняються між собою розміром і формою тіла, будовою зубів, характером живлення, розмноження.
04 Жовтня, 2021 р., 11:20
У зв’язку з виявленням в Україні нових вогнищ ВУЗЬКОЗЛАТКИ ЯСЕНЕВОЇ СМАРАГДОВОЇ  інформуємо щодо цього небезпечного карантинного шкідника з використанням буклету «ВУЗЬКОЗЛАТКА ЯСЕНЕВА СМАРАГДОВА»  ( макет букету додається).
29 Вересня, 2021 р., 16:10
Наказ про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади завідувача Червонополянської філії Опорного закладу «Чаплинський ліцей» Чаплинської селищної ради Херсонської області
27 Вересня, 2021 р., 08:53
Чаплинський відділ Управління державної міграційної служби України в Херсонській області радить разом із початком нового навчального року завчасно готуватися і до складання ЗНО, тому що пам’ятаємо про одну із обов’язкових складових участі в ньому – наявність ID-картки в учня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано